De laatste schooldag...

Vandaag hebben we afscheid genomen van onze tweedes. De eerstejaars zien we hopelijk allemaal terug op 1 september '16. Om dit schooljaar in schoonheid af te sluiten werden er deze voormiddag talrijke activiteiten voorzien.
Zo organiseerde de leerlingenraad 'Maerlant got talent'. Dit is een talentenwedstrijd waarbij de leerlingen een zang-, dans- of andere act voor hun medeklasgenoten en de leerkrachten kunnen brengen.

Hierna werd ook de verdienstelijke leerling 2015-2016 verkozen. Caitlin Janssens (2Ad) mocht dit jaar de prijs in ontvangst nemen van onze GO!-voorzitter David Dehenauw. 

Vervolgens maakte Mevr. Delbecque de winnaars van de complimentendoos bekend. Deze zijn: Saskia De Gieter (1B), Kim Bentein (1Ad), Noah De Schrooder (2Ab) en Mike Konings (2Ab). Hun prijs was een bioscoopticket. Iets waar ze zeker zullen kunnen van genieten tijdens de vakantie. 

De leerlingen van de leerlingenraad hadden ook voor elke leerkracht een dankwoordje voorzien, waarin ze terugblikten op de leuke momenten van het afgelopen schooljaar.

De ochtend werd afgesloten met een korte, maar spetterende fuif. Iedereen kreeg een drankje en kon ook smullen van lekkere popcorn en chipjes. Maxim Van den Berghe (2Aa) zorgde voor de bijpassende belichting en opzwepende muziek. 

Omstreeks 11.00u werd het feestje afgerond, waarna de leerlingen de school mochten verlaten en hun welverdiende zomervakantie konden laten beginnen.

Partners

Scholengroep 25

Go onderwijs

Leeromgeving

Smartschool

Volg ons