november 2017

Tref- en basketbaltornooi voor het eerste jaar

Op woensdagnamiddag 22/11 namen 17 leerlingen deel aan het trefbal- en basketbaltornooi. De leerlingen konden genieten van leuke en uitdagende wedstrijdjes. Proficiat aan alle deelnemers!

Programmeersessie voor onze leerlingen

In het kader van de projectoproep van het Digital Belgium Skills Fund werd onze school geselecteerd voor een uniek project! CodeFever laat enkele klassen proeven van een les programmeren op onze school!

Project Wereldkids

'Wereldkids' is een project van leerlingen niet-confessionele zedenleer. De organisatie zet zich in voor zwerf- en straatkinderen uit Mumbai (Bombay) in India. (meer info: zie http://site.wereldkidsonline.be/)

In onze school waren er al verschillende initiatieven vanuit de leerlingen N-CZ om geld in te zamelen. Zo verkochten ze binnen en buiten de school zelfgemaakte cupcakes, snoepjes, pannenkoeken,...

Knappe solidariteit!

Experimenteren tijdens de module WW

Tijdens een van de laatste lessen wetenschappelijk werk kregen de leerlingen de opdracht om zelf een experiment te bedenken en uit te voeren. In groepjes van twee mochten zij als een echte wetenschapper hun creatieve, maar bovenal leerrijke proefjes voortonen aan de klas: wat gebeurt er als je een eitje poetst met tandpasta, zal een waterballon ontploffen als je er een vuurtje tegen houdt…

Partners

Scholengroep 25

Go onderwijs

Leeromgeving

Smartschool

Volg ons