mei 2017

Fun gegarandeerd op de thuisgwp!

De leerlingen van de thuisgwp bezochten vandaag de Zoo van Antwerpen. Vroeg uit de veren, maar de moeite waard.

Apen, buideldieren, pinguïns, ... aan de hand van een zoektocht bestudeerden de leerlingen deze dieren. Het verschil tussen een Afrikaanse en een Aziatische olifant is voor hen niet meer vreemd. Een leerrijke activiteit waar dieren centraal stonden!

2des vertrokken naar Hasselt

Vele tweedes zijn vandaag, 8 mei, vertrokken op GWP (Geïntegreerde Werk Periode) naar Hasselt. Een goed gevuld programma met bezoeken aan het Gallo-Romeins Museum en een geothermisch bedrijf, een biotoopstudie, een stadsbezoek, ... kortom voor elk wat wils. Daarnaast is amusement, samenwerken en samenzijn, leerstof verwerken, ... minstens even belangrijk.

We wensen de leerlingen een prettige week toe!  

Succesvolle STEaM-dag!

Onze Blankenbergse GO!-scholen werkten op 8 mei een project uit: ‘Wat als… de dijken van Blankenberge breken’.

Wat het project uniek maakt is dat zowel 5de en 6de klassers van het basisonderwijs als eerste- en tweedejaars van het secundair de handen in elkaar sloegen. ‘

Minister Muyters op bezoek

Dit schooljaar is de school enthousiast gestart met de nieuwe module ‘ondernemen en ICT’ in onze eerste graad.

Onze ondernemende eerstejaars namen deel aan een fotowedstrijd van VOKA Open Bedrijvendag. Ze sleepten de 1ste prijs in de wacht en kregen hoog bezoek! Op 5 mei kwam de Vlaamse minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport, namelijk Dhr. Muyters naar onze school.

Partners

Scholengroep 25

Go onderwijs

Leeromgeving

Smartschool

Volg ons