Eerste winnaar complimentenbox!

Op het einde van de carnavalsfuif werd eveneens, als verrassing, de eerste winnaar van de complimentenbox bekend gemaakt. Faith Bryssinck uit 1A werd als eerste uit de doos met namen getrokken. Zij mocht de prijs, een bioscoopticket bij Kinepolis, in ontvangst nemen. Proficiat! 
In juni, tijdens onze talentenshow 'Maerlant got talent', wordt er nog een tweede winnaar bekend gemaakt. Onze leerlingen kunnen dus weer extra hun best doen om tegen dan zoveel mogelijk complimentjes te verdienen. 

Carnavalsfuif over de middag

Op vrijdag 9 februari mochten de leerlingen van de eerste graad genieten van een spetterende carnavalsfuif. Deze werd mede dankzij de leerlingenraad georganiseerd. Van 12.30u tot 13.00u konden alle leerlingen, die zich ook mochten verkleden, volledig losgaan op toffe carnavalshits. Het werd een plezante afsluiter vlak voor de krokusvakantie. 

Dikketruiendag

Op dinsdag 6 februari was er opnieuw de jaarlijkse 'Dikketruiendag'.
In het teken hiervan mochten de leerlingen gedurende de voormiddag in hun onesie of winterpyjama naar school komen.
De dag begon met een gezamenlijke muzikale opwarming op de speelplaats.
Tijdens de pauze van 10.10u werden onze leerlingen getrakteerd op een beker verse tomatensoep! 

Dankzij deze talrijke leuke activiteiten was het graadje minder nauwelijks te voelen. 
.

Maerlant Atheneum vertegenwoordigd op de Scholenbeurs

Op zaterdag 3 februari was het Maerlant Atheneum net als talrijke andere scholen van scholengroep Impact vertegenwoordigd op de scholenbeurs in Kinepolis Brugge. 
Alle bezoekende kinderen en hun ouders konden genieten van leuke workshops zoals zeepjes of bruisballen maken (zie foto). Ook de directies en enkele leerkrachten stonden hen graag te woord. 

Activiteiten van vroeger en nu:

Abonneren op News from Maerlant Atheneum eerste graad

Partners

Scholengroep 25

Go onderwijs

Leeromgeving

Smartschool

Volg ons

Infofolder 2017-2018

infofolder